Radio 2 viert 20 jaar Eregalerij op donderdag 18 maart 2021

dinsdag 22 september 2020 - 07:00
Soulsister & Wouter Van Belle
Naar aanleiding van de coronacrisis lijkt het voor Radio 2 beter om de 20ste verjaardag van De Eregalerij nog even uit te stellen naar 2021.

De twintig verjaardagskaarsjes van De Eregalerij zullen toch niet op donderdag 24 september uitgeblazen worden. Om geen gezondheidsrisico's te nemen, stellen Radio 2 en de VRT de viering van 20 jaar De Eregalerij uit naar donderdag 18 maart 2021. Het feestje zal plaats vinden in het vertrouwde Kursaal in Oostende. Gekochte tickets blijven geldig. Wie al een kaartje gekocht heeft, wordt tijdig gecontacteerd.

Soulsister en Wouter Van Belle

Op het programma van 20 jaar De Eregalerij staat de viering van drie muzikale kleppers van bij ons. Jan Leyers en Paul Michiels zullen geëerd worden voor hun bijdrage aan de populaire muziek met onder meer de hits 'The way to your heart', 'Through before we started' en 'Tell me what it takes'. Wouter Van Belle wordt in ook Oostende in de schijnwerpers gezet voor zijn creatieve werkzaamheden achter de schermen van heel wat muzikale producties. Hij was medeverantwoordelijk voor onder meer 'Mia' van Gorky, 'Als ze lacht' van Yevgueni, 'Sensualité' van Axelle Red en 'Satelliet Suzy' van Noordkaap.

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!