Inspecteur Decaluwé pakt de crisis aan

vrijdag 1 februari 2013 - 12:00
Inspecteur Decaluwé informeert je dagelijks over je rechten als consument. En hij helpt je ook de crisis te lijf gaan!

Inspecteur Decaluwé informeert je dagelijks over je rechten als consument. Maar hij helpt je ook de crisis te lijf te gaan!

En besparen begint thuis, bij jezelf en je gezin. Daarom heeft de inspecteur z'n digitale huishoudboekje in een nieuw jasje gestoken.

Het is nu meer dan ooit de ideale basis om een duidelijk zicht te krijgen op je uitgaven en inkomsten. Want wie zwart op wit ziet waar z'n centen naartoe gaan, kan op de juiste plekken ingrijpen en zo tot 5 procent per maand besparen!

Huishoudboekje

Download hieronder de nieuwe en complete versie van het Radio 2 Huishoudboekje en hou een heel jaar je uitgaven én inkomsten bij. Je kan kiezen uit 2 versies:

A. Het standaard-huishoudboekje: Dankzij dit Excel-document hou je heel makkelijk je inkomsten en uitgaven bij. Je hoeft geen computerexpert te zijn, alles wijst zichzelf uit. Op de eerste pagina vind je een korte handleiding.

B. De expert-versie van het huishoudboekje: je kan zelf categorieën toevoegen, maar dat vereist wel wat voorkennis van Excel. Op het eerste tabblad vind je een handleiding.

Opgelet: geen gebruikersondersteuning mogelijk

De laatste update van dit document dateert van begin 2013. Omdat we ‘maar’ een radioprogramma zijn, hebben we de ontwikkeling van dat document niet voortgezet. Er zijn ook geen concrete plannen daartoe, gezien we er ook geen redactionele aandacht in het programma meer voor plannen. We kunnen dus niet garanderen dat alle functies vandaag nog werken en helaas kunnen we ook geen ondersteuning geven aan gebruikers.
Bedankt voor jullie begrip!

 

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!