Ga naar hoofdinhoud

Luister Live

Programma's

Select

Podcasts

Doe mee

Ik lees graag uit

  • Antwerpen

mis niets!

radio2 top2000

winwin

aha

radio2 stelt voor

test je kennis

Eiersalade ‘tandoori’

vr 13 apr. - 7:17

Deze exotische eiersalade kan geserveerd worden als voorgerecht, maar is ook leuk als hapje. Tandoorikruiden zijn een Indiase kruidenmengeling van komijnpoeder, gemalen koriander, cayennepeper en kurk
Eiersalade ‘tandoori’

Deze exotische eiersalade kan geserveerd worden als voorgerecht, maar is ook leuk als hapje. Tandoorikruiden zijn een Indiase kruidenmengeling van komijnpoeder, gemalen koriander, cayennepeper en kurkuma. Ze worden vooral gebruikt om kip-, vleesgerechten en rijstschotels mee te kruiden. Deze populaire mengeling vind je tegenwoordig in bijna elke supermarkt.

INGREDIENTEN
(4 personen)

  • 10 eieren
  • 4 eetl mayonaise
  • 4 eetl yoghurt
  • 2 eetl tandoorikruiden
  • 2 jonagold appels
  • 1 teentje geplette knoflook
  • 1 eetl olijfolie
  • 3 eetl fijngesneden bieslook
  • 1 kropsla
  • Peper & zout

BEREIDING

  • Kook de eieren 10 minuten tot ze hardgekookt zijn.
  • Meng ondertussen de mayonaise, yoghurt, tandoorikruiden, de geplette knoflook en de olijfolie.
  • Pel de eieren en hak ze grof.
  • Snijd de appels in kleine blokjes.
  • Meng de tandoorimix onder eieren. Voeg de appels en de bieslook toe en breng op smaak met peper en zout.
  • Was de kropsla en dresseer de eiersalade in de slablaadjes.

In samenwerking met Ingrid Neve & Culinair Ambiance

Meer zoals dit...

Blijf op de hoogte

Niets missen van radio2? Schrijf je in op de nieuwsbrief en volg ons op facebook en instagram!

Volg ons op
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Jobs

Privacy

Gebruiksvoorwaarden

Heb je een vraag?

Contact

Wedstrijdreglement

Logo UitInVlaanderenLogo Cim Internet