Een winterse vis voor deze maand: de steenbolk. Iets tussen kabeljauw en wijting. Hoe verser, hoe beter!
Heb jij al ooit gehoord van uilensoep met balletjes?
Hoe maak je stoverij klaar? Er bestaan tientallen recepten. Ook Koen Crucke heeft er eentje, van zijn grootmoeder.
Ben je op zoek naar een originele cocktail met bijhorend hapje? Wij hebben de oplossing
Piet Huysentruyt heeft een nieuw boek uit: 'Piet int Westvlams', volledig en eigenhandig in het West-Vlaams geschreven.
De dagverse ongepelde Vlaamse garnaal is een verhaal voor de culinaire meerwaardezoeker.
Dat Pascale Naessens van noten houdt, dat weten we. Ze zijn lekker en bovenal gezond...
Daar komt de winter en daar komt dus ook de kool, de witte kool in het bijzonder. Groente van de maand oktober!
Eva Ba komt uit Senegal en maakt voor ons een typisch gerecht uit haar moederland: thieboudienne
Pascale is helemaal weg van chocolade. "Geen wonder dat er nogal wat desserts met chocolade in mijn boeken staan"...
Vorige berichten