Uptown funk: de vele versies

Stuur naar een vriend

'Uptown funk' van Bruno Mars en Mark Ronson is nog steeds dé hit van Radio 2. Je wordt er steeds goedgezind van. Een aantal artiesten hebben er een eigen versie van gemaakt. Ziehier een bloemlezing.

De Britse zanger Alex Boyé heeft van 'Uptown funk' een aangepaste versie gemaakt voor én met mensen van rijpere leeftijd. De jongste danser in de clip is 65 jaar. De oudste is 92!  

Uptown funk parodie - Alex Boye

 

L. Young is een Amerikaanse artiest die heel goed naar onze jongens van Voice Male geluisterd heeft. Hij doet wel alles alleen in de acapella-versie van 'Uptown funk'. 

Uptown Funk acapella - L. Young

 

De Amerikaan Bart Baker heeft een parodie gemaakt van 'Uptown Funk' Hij beweert in deze versie dat Mark Ronson in feite Michael Jackson is. 

Uptown funk parodie - Bart Baker

 

Barackdubs laat president Barack Obama op een creatieve manier bekende liedjes zingen. Hou je vast voor het betere knip- en plakwerk.

Uptown Funk - Barack Oboma

 

En met het origineel van Bruno Mars en Mark Ronson sluiten we het rijtje af. Meer dan een half jaar heeft het geduurd om dit liedje te componeren en op te nemen. Bruno Mars was namelijk op tournee en had niet veel tijd om in de studio te duiken. 

Uptown Funk - Bruno Mars & Mark Ronson