De gemarineerde ribbetjes:
- Verwarm de oven voor op 150°C.
- Maak eerst een marinade met de ahornsiroop, de mosterd, de ketjap manis, de ketchup, een mespuntje cayennepeper (voorzichtig!), en de Provençaalse kruiden.
- Schik de ribbetjes op de ovenschaal. (Leg ze op een vel bakpapier of een siliconenmatje.) Bestrijk het vlees royaal met de marinade.
- Bak de ribbetjes 40-45 minuten in de voorverwarmde oven op 150 °C. Bestrijk het vlees tijdens het bakken af en toe met extra marinade.
De coleslaw:
- Schil de wortels, was de witte kool en rasp alles fijn.
- Snij de rode ui zeer fijn en hak de blaadjes van de peterselie.
- Schil de appel en snij het vruchtvlees in kleine kubusjes.
- Schep de mayonaise in een potje en roer het sap van de limoen erdoor.
- Neem een slakom en meng alle ingrediënten tot een smeuïge sla.
- Kruid naar smaak met peper en zout.
- Versnij de ribbetjes en serveer met een flinke schep coleslaw.