de madammen
Koken met hippe worsten
vr 20 jan. - 7:41
Worst zal altijd een deel blijven van onze cultuur. Het is zo’n simpel ingrediënt maar je kan er zo veel mee doen.
Worst zal altijd een deel blijven van onze cultuur. Het is zo’n simpel ingrediënt maar je kan er zo veel mee doen.
En het is een zeer trendy product, ook in 2017: denk maar aan de haut-dogs restaurants die her en der als paddenstoelen uit de grond komen.
Het succes van de worst is er al een tijdje. Wouter Keersmaekers van de Schone van Boskoop lanceerde 6 jaar geleden al een unieke worst: de savwa, een worst op basis van varkensvlees en savooikool, die op smaak wordt gebracht onder andere truffel. Ook al is hij bezig met gastronomie met een grote G, worst zal voor hem altijd een mooie plaats hebben in het culinaire gebeuren.
Inspiratie
Heb je zin gekregen om iets klaar te maken met worsten? Wij geven je alvast enkele suggesties. Voor vanavond, in 't weekend of om het even wanneer. Smakelijk!
TIP: klik op de foto om naar het recept te gaan!