Drie miljoen luisteraars stemden tijdens de week voor Nieuwjaar af op Radio 2 voor 1000 klassiekers. Daarmee blijft de eindejaarstop van Radio 2 de best beluisterde eindejaarslijst van Vlaanderen. Op
Al heimwee naar onze 1000 Klassiekers? Geen probleem, we maakten een handige Spotify-lijst. Maak een account aan en geniet nog eens van de absolute top!
In de aanloop naar en tijdens de 1000 Klassiekers kon je meespelen met onze grote 1000 Klassiekers muziekquiz. We speelden tien rondes in totaal. Telkens kon je een design hoofdtelefoon winnen.
Voor de luisteraars van Radio 2 blijft Bohemian Rhapsody van Queen de klassieker der Klassiekers. Het magnum opus van Queen eindigde op oudejaarsavond helemaal bovenaan in 1000 Klassiekers.
De 1000 Klassiekers in hun eigen Café, in filmpjes en foto's. Gewoon lekker nog even genieten!
Hier vind je veel gestelde vragen & natwoorden over de 1000 Klassiekers.
We hebben allemaal onze favoriete klassiekers, dus ook onze burgemeesters. Wij vroegen hen dan ook wat Klassieker Top 3 is! Tientallen onder hen stuurden hun antwoord. Ontdek op de kaart was de favori
Heb je een deel van de 1000 Klassiekers gemist? Of wil je gewoon nog eens extra genieten? Hieronder kan je de volledige 1000 Klassiekers herbeluisteren!
Het eindejaar is nu helemaal in zicht en dus en dus ook de 1000 Klassiekers! De voorbije weken hebben we jouw medewerking gevraagd om de mooiste lijst van het jaar samen te stellen. Met duizenden hebb
Heb je een gouden tip nodig om je stem uit te brengen voor de 1000 Klassiekers? Dan kan je nu rekenen op het Stemadvies van Professor Peter!
Ook tijdens de kerstvakantie trekt de Radio 2 Stembus door Vlaanderen.
Elke vrijdag onderzoekt politiek journalist Ivan De Vadder in De Topcollectie de stand van zaken van de 1000 Klassiekers-stemming.
Niemand minder dan Stromae gaf op vrijdag 29 november het startschot voor de 1000 Klassiekers, editie 2013. Vanaf nu kan iedereen zijn stem uitbrengen voor zijn favoriete klassiekers aller tijden!
Vorige berichten